Pije se u slast: otkrijte čarobni svet Lollihopa!

Pije se u slast: otkrijte čarobni svet Lollihopa!

Kada govorimo o kraft pivu, IPA svet je ogroman i raznovrstan. Jedno od piva koja se ističu u ovoj kategoriji je Lollihop. Poznat po svom jedinstvenom profilu ukusa i posebnim karakteristikama, ovaj predstavnik NEIPA (North England India Pale Ale) je odavno stekao brojne lojalne sledbenike među pivskim entuzijastima.

Šta to Lollihop čini posebnim?

Najvažnije karakteristike Lollihopa su smeli ukus hmelja, izbalansiran suptilnom slatkoćom koja ga izdvaja od ostalih IPA na tržištu. Sa 7% ABV, ovo pivo ima pun i izražen ukus, a pritom nije baš toliko jako da ne možete da popijete bar 2-3.

Zašto bi trebalo da probate Lollihop IPA?

Za sve one koji uživaju u složenosti hop forward piva (čiji ukus dolazi pre svega od hmelja), Lollihop IPA nudi divno iskustvo za više čula. Kombinacija citrusnih nota, zajedno sa primesama vanile i ovsenih pahuljica stvara dobro zaokružen profil ukusa koji će sigurno zadovoljiti i najizbirljivije nepce. Aftertaste je sličan ukusu bombona, tako da se ovo pivo bukvalno pije u slast :) 

Gde možete da kupite Lollihop?

Ako ste spremni da se prepustite magiji Lollihopa, osim u odabranim pabovima i Zebraonici, možete ga naći i na našem e shopu. Bez obzira na to da li ste iskusni IPA ljubitelj ili novajlija na sceni zanatskog piva, Lollihop je pivo koje prosto morate da probate i koje će vas sigurno impresionirati.

Ne propustite priliku da uživate u bogatom ukusu i aromama Lollihopa. Naručite ga u flašama od 0,33L ili od 1L već danas i izdignite svoje iskustvo ispijanja piva na nove visine.

Back to blog