Duge tople hmeljaste letnje sesije

Duge tople hmeljaste letnje sesije

Dani su sve duži i topliji. Stiže nam proleće, ako uopšte možemo više da koristimo godišnja doba kao koncept. Bilo kako bilo, stiže idealno vreme za uživanje u pivu. Šta je to session kraft pivo i zašto je popularno tokom toplih meseci? 

Šta je Session pivo?

Session pivo je pivo sa nižim sadržajem alkohola, lagano za piće. Ova piva obično imaju 5 ili manje procenata alkohola (ABV), što ih čini odličnim izborom za duže sesije alkoholisanja bez osećaja opijenosti.

Zašto su Session piva dobar izbor za leto?

Tokom vrelih letnjih meseci, session pivo je odličan izbor, jer pomaže da ostanemo hidrirani i istovremeno uživamo u ukusnom napitku. Zbog niskog sadržaja alkohola, možete da pijuckate session tokom dana bez onog osećaja težine koji sa sobom donose jača alkoholna pića.

Prednosti Session piva

Session piva nisu samo osvežavajuća i lagana za piće, već nam i omogućavaju da uživamo u složenim ukusima kraft piva bez mnogo alkohola. Uz to, možemo da probamo više raznih stilova i ukusa, a da se ne osećamo mnogo pripito.

Vaš najbolji drug za leto: Chubby 1L PET flaša

Za vrhunsko iskustvo letnje pivske sesije, obezbedite Chubby 1L PET flašu pored sebe. Ova izdržljiva i praktična ambalaža je odlično rešenje kada želite da ponesete svoje omiljeno pivo sa sobom, bilo da idete na plažu, na roštilj, ili na piknik.

Ne propustite priliku da ulepšate sebi leto pomoću Chubby-ja! Poručite ga ovde.

```
Back to blog